3-daagse workshop

Vrijheid en Ascensie

27-29 jan en 7-9 mei 2023

Klopt uw hart in de wens van innerlijke bevrijding? Verlangt elke cel in uw lichaam te pulseren in zijn oorspronkelijke aard van Zuiver Licht?

Welkom in ons ascensieweekend!

Programma

In dit lange weekend genieten we van geleide meditaties, oefeningen om te aarden en het hart te openen, communicaties met de lichtwereld, wandelingen in de natuur en zachte chi cong. Dit programma doorlopen we in groep, onder tweetalige begeleiding, in Sint Joris Winge. 

Ook kan iedere deelnemer een persoonlijke getuigenis, wens of vraag inbrengen waar met de kracht van de groep een stukje positieve transformatie aan gegeven wordt, of er healing ontstaat in een of ander gebied, of een diepe vraag zijn antwoord vindt. 

Iedere deelnemer kan ook deelnemen aan een een individuele sessie met de Fauteuil van Licht (zie foto). Dit krachtige instrument is een unieke poort naar het licht.  Tijdens deze sessie wordt de vibratie van de cellen van uw lichaam verhoogd, en worden obstakels omgezet in licht.

Voor de volledige beschrijving, download de folder (knop hieronder).

Ascensie betekent dat elke cel van het lichaam terug “opstijgt” – verheven wordt – tot zijn oorspronkelijke natuur van goddelijk licht te zijn – een stralend lichtlichaam vol liefde, zich bewust van zijn volle menselijke potentieel, het geboorterecht van elke mens.

« Uniek is de gift van de Fauteuil voor de lichamen, werk van transmutatie, werk van opening, werk van harmonisatie op een zeer subtiel niveau, zeer fijn en erg krachtig.

Begrijp het goed, de cirkel van Bewakers van de Vlam zijn aanwezig, actief aanwezig, bieden de straling aan, daarbij de intentie versterkend van het wezen dat op de Fauteuil gezeten is, harmoniserend, openend”.                                                                           Saint Germain

Praktische info

  • Info en inschrijvingen: bij Eric, info@hridaya.be en 00-32-499-625525
  • Plaats: Sint Joris Winge, Wingerstraat 23, 3390 Sint Joris Winge, dichtbij Leuven – bij inschrijving krijgt u nog een programma met routebeschrijving
  • De workshop is 3 dagen, telkens van 8u30 tot 21u30 (vrijdag begin om 9u, zondag stoppen we rond 17 u).
  • ’s Avonds keert u weer naar uw woning (als voldoende dichtbij is), of u kan logeren bij deelnemers die vlakbij wonen; of we kunnen u helpen een geschikt logement in de buurt te nemen. Enig logement is niet in de prijs hieronder inbegrepen.
  • Prijzen: 180 € voor het weekend
  • Dit is inclusief de vegetarische maaltijden ’s middags en ’s avonds, van vrijdagmiddag tot/met zondagmiddag.