Individuele coachings

Wil je jezelf bevrijden?
Heb je een diepe wens? Op het vlak van innerlijke groei, creativiteit, relaties, werk, gezondheid, …?
Wil je graag de weg in jezelf vrijmaken om jouw diepe wens te realiseren?

Coaching in vrijheid

Aan de ene kant verhogen de coachings (begeleidend gesprek met een coach rond een intentie van uw keuze) de bewustwording van jouw intenties en jouw weg naar de realisatie ervan. Je zet overtuigingen om, neemt andere gewoonten aan en verandert jouw kijk op het thema. Deze gesprekken leiden tot een heldere kijk op jezelf.

Aan de andere kant: energiewerk zuivert jouw energetisch lichaam, neemt oude blokkades weg in de cellen, brengt de energiecentra onderling in evenwicht en versterkt jouw energieveld.

De combinatie van beide bevordert een diepgaande transformatie in de richting van jouw wens. Tegelijk daarmee verhoogt de algemene harmonie. Jouw ontwikkeling als gehele persoon blijft, onderliggend bij elke specifieke intentie, steeds als universele intentie gelden.

 

“Waar je ook leeft, vereenvoudig je bestaan.
En vervul het van deze volheid die niet afhangt van enige uiterlijke omstandigheid.
Die volheid die overgave is. Mediteer in vreugde.
Heb het licht lief in vreugde. Voedt jezelf met vreugde.”

De Hoeders van de Vlam

Coaching met energiewerk

Jouw mogelijkheden en jouw wensen zijn het vertrekpunt en het doel van elke coaching.
De coach is daarbij jouw stimulerend klankbord. Via een aantal gesprekken begeleidt de coach jou om jouw eigen competenties in te zetten voor jouw doelen. Er wordt stil gestaan bij je houding, gedrag, gedachten, jouw waarden en jouw vaardigheden.

Een coach houdt een spiegel voor. Hij daagt jou uit om keuzes te maken en te veranderen. Via deze begeleiding start een proces van individuele groei. Een coach ondersteunt je om op eigen kracht in beweging te komen en vragen en problemen aan te pakken.

Enkele voorbeelden van intenties:

  • Een relatie verbeteren, of een partner vinden
  • Assertiever voor jezelf opkomen
  • Een nieuwe job vinden
  • Sterk blijven staan tijdens een uitdaging
  • Minder tobben, constructiever denken en je minder zorgen maken
  • Meer helderheid
  • Meer vreugde en rust

Deze gesprekken leiden tot een heldere kijk op jezelf.

Praktische info

Voor vooruitgang in jouw wensen zijn meestal 3 tot 6 coachingssessies aangewezen. Ook losse coachingssessies kunnen aangevraagd worden. Jij kiest zelf het programma dat bij jou past.

Een coaching met lichtwerk duurt 1,5u. Een uur voor de coaching en een half uur voor de behandeling met de instrumenten.

Coachings kunnen ook gecombineerd worden met sessies op de Zetel. In dat geval wisselen sessies op de zetel en coachings elkaar af (per sessie slechts één van de twee), zodat het energiewerk onbevooroordeeld zijn werk kan doen.

Je bepaalt telkens zelf op voorhand jouw intentie voor de sessie.

Coachings

Tarief:75€ per uur