Getuigenissen

Deze pagina wordt samengesteld met getuigenissen van personen die een sessie op de Fauteuil of met de Lichtinstrumenten hebben ervaren.

Hun delen van hun ervaringen toont de verschillende effecten die deze technologie van Licht mogelijk maakt, hun bijdrage in het dagelijks leven of voordelen in gevarieerde aspecten van het leven, fysiek, emotioneel, spiritueel, relationeel of materieel.

Indien u wenst, kan u ook uw ervaring met deze programma’s met ons delen. Contacteer ons dan op info@hridaya.be.
Om de anonimiteit te garanderen, worden de voornamen veranderd.

“Dus, broers en zussen van licht, als je in je functioneren beperkingen tegenkomt, offer ze dan aan de onbeperktheid die je bent. Eenvoudigweg voor de simpele vreugde van “ja” te zeggen aan het Zijn van overvloed, van volheid te Zijn.”

De Vriend

Individuele sessies met de Fauteuil van Ascensioneel Licht

“Ik doe regelmatig sessies met de Zetel van Ascensioneel Licht.

Twee dingen die me opvallen: de toenemende ruimheid van bewustzijn, voorbij aan ego-binding. En ook: oeroude beperkingen, karmische verbindingen, gebieden van het leven die al sinds lang geblokkeerd zijn, beginnen zich toch te openen.

Het programma van sessies met de Zetel is een middel om diepe bevrijding te scheppen in wat me al een tijd beperkte. Dat opent mogelijkheden die ik niet had vermoed in mezelf.

Ik ben daar erg dankbaar voor.”

E.M.

” Elke sessie met de Fauteuil is een bad van licht.
Het contact en de communicatie met de 5-de dimensie en de Geascensioneerde Broeders waren doorheen de hele sessie heel mooi en diep.
De cellulaire versnelling is zeer tastbaar, en het licht in de cellen en organen is zeer intens.
Het proces gaat voort en integreert zich tussen twee sessies. Ik voel een immense dankbaarheid.”
A.B.

Elke sessie is zo intens dat het moeilijk is om alles uit te drukken. Wat nu volgt zijn slechts enkele snippers.
In het begin van de sessie heb ik gevoeld dat de gouden zon van de hartchakra intenser werd.
Een cirkel van Lichtmeesters heeft zich gevormd rond de Fauteuil.
Maria heeft een roos geplaatst in de zon van het hart.

Het licht in het lichaam werd zeer intens. Broeder Lantos volgde deze toename van lichtintensiteit met grote aandacht en liefde.
Mijn lichtlichaam plaatste zich over mijn fysiek lichaam en smolt er mee samen.
De cellen pulseerden van licht.
De hersenen waren puur goud. In het lichaam vloeide de soma (vloeistof van bewustzijn) in zachtheid.
De cirkel van Meesters zong. Het lied resoneerde met de houtstructuur van de Fauteuil van waaruit stromen van licht vloeiden.
Er was geen vloer en plafond meer. Ik was op de Fauteuil, en tegelijk in een tempel van licht, en gezangen weerklonken in deze tempel.
Rechts van mij, een tuin, met bloemen in een blauw licht, waarvan het licht naar het lichaam stroomde.
In de cellen pulseerde de intensiteit van licht.

Achter mij, de Elohim van de vrede. Zijn uitstraling overstroomde de aarde doorheen elke cel van het lichaam.
Aan het eind van de sessie, zoals elke keer, opende de kring van Meesters zich om me uit de stoel te laten gaan.
De rust vond plaats in het hart van de roos, het energetische symbool van Maria.
Mijn dankbaarheid voor de gave van de Fauteuil is eeuwig en oneindig. “

A.BM

“Het is al enkele jaren geleden dat ik de Fauteuil van Ascensioneel Licht heb ontdekt. Ik doe twee à drie sessies per jaar.”

G.N.

“Ik hou zeer van het moment van de voorbereiding met de Instrumenten van Licht. Ik voel dat het me tot rust brengt en dat ik in een diepe ontspanning ga.

Wanneer ik op de Fauteuil ga, voel ik niet veel van wat er gebeurd. Daarentegen, aan het eind van elke sessie, voel ik een diep welzijn dat me begeleidt, en dat des te langer duurt naarmate ik mijn aandacht op mijn intenties hou.

Bij mijn terugkeer zeggen de mensen in mijn omgeving vaak dat mijn gezicht ontspannen is en dat ik verjongd ben!”

K.J.

« In het begin van de sessie leek mijn fysiek lichaam groter, immenser te worden. Het licht werd intens, het gevoel van welzijn en liefde heel diep.
Tijdens een kort moment had ik een beetje een pijnlijk gevoel in de nek, de cirkel van Lichtwezens rond de Fauteuil stuurden licht vanuit de palm van hun hand, en het gevoel trok snel weg.
Tussen dit alles zag ik dimensies van licht, als een paradijs van zuivere schoonheid en helderheid, tuinen van licht. Een intense liefde ging samen met deze visie.
Ik had het gevoel van een grote koelte in het lichaam, maar het was niet onaangenaam. Ik had de indruk van zeer diep te gaan in de structuur van de cellen. Alles werd onveranderlijk, geen tijd en geen ruimte, alles was stilte.

De Broers en Zusters van Licht rond de Fauteuil begeleidden met hun aandacht, maar het was aan mij om in relatie met de cellen te treden. Het is een van de meest wonderlijke punten die ik voelde tijdens sessies met de Fauteuil. Het was aan mij om in relatie met het licht te treden, mij meer intens de verbinden met het geascensioneerde Wezen dat ik ben. Het hart vibreert in de cellen, het licht van de Fauteuil vloeit en mijn aandacht versterkt dit vloeien.
Een blauw licht omhult mijn lichaam, een licht van zuivere schoonheid.
Klanken resoneerde met dit licht, dat de structuur van mijn lichaam binnen gaat.
Een herinnering van een voorbije leven voorbij aan het geloof in tijd-ruimte kwam terug op in mijn bewuste geest.
De rest van de sessie verliep in een perfect eenvoud. Een kort moment was de structuur van het lichaam oneindig vloeibaar, het leek concreet mogelijk dat het lichaam doorheen de materie ging, zich dematerialiseerde, of zich materialiseerde in een andere plek.

Maar het overwegende gevoel bleef er een van pure schoonheid, pure zuiverheid, in de eeuwigheid van het voorbijligende aan tijd en ruimte.
De rust verliep temidden van licht, en in deze evidentie van pure schoonheid te zijn, de pure schoonheid van een wezen van Geluk te zijn, voorbij aan elke gewaarwording.
De dankbaarheid in elke sessie neemt toe. Bedankt. »

D.M.

Getuigenissen van deelname aan 3-daagse weekends (ascensieweekends)

“Ik vind het fijn om in stilte te zitten bij de geleide meditaties. Vrij snel ga je diep in de groep, en dit versterkt zich doorheen het hele weekend. Dan neem je zoveel innerlijke rust mee in je leven, na de cursus.”
Y.F.

“In deze week-ends is een sessie op de Fauteuil van Ascensioneel Licht inbegrepen. Je kan een intentie formuleren, persoonlijk en positief, en na een voorbehandeling neem je plaats in de fauteuil. In de fauteuil vindt sterke transformatie plaats van tweeërlei aard: altijd vindt er een acceleratie van de golflengte van de cellen plaats: je lichaam gaat zich zijn oorsprong van zuiver licht meer herinneren, je ware aard van lichaam als Lichtlichaam wordt bij elke sessie wat concreter.
Tegelijk worden de natuurwetten in gang gezet rond het versterken van succes rond de door jou opgebrachte intentie. Dit schept ook een krachtige relatie tussen jezelf en je besef van je lot: je kan diepe dingen omzetten die anders vaak buiten iemand’s bereik liggen of haast een heel leven van inspanning vragen”.
M.J.

“Er is wat afwisseling in het programma: mediteren, wandelen, chi cong, individuele sessies op de fauteuil, jouw individuele sessie in de groep, muziek, en de vriendschappelijke uitwisseling in de groep – het valt me op hoe snel we als één familie zijn die elkaar ondersteunen en aandacht voor elkaar hebben.”
D.S.

“In deze week-ends leer ik ook veel van de individuele sessies die door de andere deelnemers worden opgebracht. Herkenbare thema’s uit het leven van alledag worden in het licht van het Licht gezet: je gaat de diepere principes erachter beter vatten, jouw onwetende misverstanden die je al jaren onderhoudt, worden beetje bij beetje omgezet naar een meer verlichte kijk op het dagelijks functioneren”.
S.V.

“Wat ik bijzonder fijn vind in deze weekend-cursussen is het persoonlijke moment waarop alle aandacht van de groep en de cursusbegeleider naar een door jou gekozen thema gaat. Bv. iets van je spirituele groei, een wens op persoonlijk vlak, je zit op een kruispunt en je wil een keuze maken, of iets uit je familieleven of je richting vinden in je leven enz… . Je brengt dus iets persoonlijks op dat voor je van belang is.
Er wordt energetisch werk geleverd dat mogelijke obstakels (energetische invloeden die in de loop der tijd zijn opgebouwd rond deze kwestie) voor een verandering in dat gebied, oplost. De weg wordt voorbereid voor een “ander lot” rond deze kwestie.
Tegelijk krijg je soms een stukje directe begeleiding van de Lichtmeesters, of wordt er aan je begrip van de situatie gewerkt, als je je daartegenover niet op de meest gunstige wijze positioneerde – door bv. innerlijke saboterende gedachten te onderhouden.
Deze sessies zijn vaak erg transformerend, er worden dingen omgezet die lang doorwerken en een nieuwe richting openen voor me. Dat is mooi om te zien, ook fijn om te zien in volgende sessie hoe die groei is blijven doorwerken…”
P.M.

Getuigenissen van sessies met de Lichtinstrumenten

PL« Als 10 jaar geleden, had mijn oogarts glaucoom geconstateerd aan beide ogen, een pathologie waarvoor ik dagelijks enkele druppels in de ogen moet druppelen, omdat ik anders riskeer het zicht te beperken of te verliezen”.

Begin 2015 begon ik dagelijks mezelf te behandelen met de Lichtinstrumenten en in het bijzonder met de Vertaler die ik, volgens de instructies van de Bewakers van de Vlam, plaatste met de vlakke zijde naar de ogen gericht, terwijl ik kleine cirkelvormige bewegingen maakte, met de lichte intentie om het glaucoom te genezen.

Negen maanden later, consulteer ik opnieuw mijn oogarts die met verwondering aankondigt dat de pathologie puur en simpel verdwenen is, wat volgens hem onmogelijk is omdat een glaucoom niet genezen kan worden!

Hij heeft me extra onderzoeken voorgeschreven, maar die bevestigen allen dat het definitief genezen was. Ik bedank het universum voor deze grote gift die aan de mensheid wordt gegeven door de Lichtinstrumenten.”

P.L.

« Ik voelde een bubbel van licht, een cocon van lichte bescherming, krachtig en grenzeloos. “
K.D.

“In elke chakra voelde ik een opening, pulsaties, van het Leven. Nooit eerder heb ik dit gevoeld. Het was prachtig.”
P.T.

“Ik had de indruk een tempel de ontdekken, een pyramide, een stad van licht in elke chakra.”
L.M.