3-daagse weekend cursus ascensie

Het weekend is een ontmoeting waarin we ons samen richten naar leven in Eenheid.

Het programma omvat o.a. licht- en helingsessies, geleide meditaties in de energie van de Meesters van Ascensie, communicaties met de lichtwereld, uitwisseling van ervaringen in de groep, sessies met de Zetel van Ascensioneel Licht, zang, dans, momenten in de natuur, etc.

Programma van de workshop

De originaliteit van de benadering van Klaas en Agnes Bos ligt in de manier van werken en van kijken. Het gaat niet om therapeutisch werk (hoewel er zeker wel aandacht zal zijn voor energetisch werk) maar om open te zijn voor genade. De uitnodiging in dit weekend is om je aandacht enkel te laten gaan naar jouw werkelijke natuur; het Licht, zodat het Licht alle obstakels in de realisatie van jouw perfectie, kan omzetten.

Dit omvat o.a. licht- en helingsessies, geleide meditaties in de energie van de Meesters van Ascensie, communicaties met de lichtwereld, uitwisseling van ervaringen in de groep, sessies met de Zetel van Ascensioneel Licht, zang, dans, momenten in de natuur, etc.

Je kan ook tijdens het “individueel moment” iets opbrengen dat je graag wil omzetten in je leven of een intentie in de groep brengen. Via het veld van de groep wordt dit aan het hogere Zelf aangeboden, en kunnen eventuele blokkades omgezet worden om de weg te openen in de richting van je doel. Je ontvangt daar begeleiding rond.

“Je begrijpt het nu; ascensie is geen “worden”. Het gaat om het bewust verlevendigen van de vereniging met het geascensioneerde wezen dat je nu al bent.. Rust in de volheid van stilte. Laat het leven dansen in je lichaam. En in deze terugkeer naar je eigen bron, wordt je geholpen. Waar je ook bent, zijn er honderden engelen. Waar je ook bent, zijn er duizenden lichtwezens die samen met jou de eeuwige dans dansen door de stilte te eren.”

De Vriend

Praktische info

Het weekend gaat door in de omgeving van Sint Joris Winge, Vlaams Brabant.

Logeren is niet inbegrepen. We kunnen u helpen logement in de omgeving te vinden.

Breng schoeisel mee dat tegen het vocht kan, voor de wandeling en chi cong sessies in de tuin. En als je wil, je eigen koesterdekentje om in te zitten tijdens de meditatie-sessies.

Er wordt een vegetarische maaltijd voorzien voor wie daarvoor kiest (zie tarieven). U kan zelf ook eten meebrengen. Er is geen gelegenheid om zelf te koken, de keuken zal bezet zijn voor de groepsmaaltijden. U kan wel uw pick-nick meebrengen.

Het weekend begint vrijdag om 10u en eindigt zondag om 17h.

Inschrijvingen : per e-mail : info@hridaya.be.
Vragen kun je stellen op 0032(0)16471059 of 0032499625525 (Eric).

3-daagse Ascensie-weekend
De prijs voor het weekend is 170€ (sessie met zetel inbegrepen)
en 65€ voor de ondersteuning en alle vegetarische maaltijden van vrijdagmiddag tot en met zondagmiddag.

En vragen stellen kan ook altijd!

Getuigenissen

“Ik vind het fijn om in stilte te zitten bij de geleide meditaties. Vrij snel ga je diep in de groep, en dit versterkt zich doorheen het hele weekend. Dan neem je zoveel innerlijke rust mee in je leven, na de cursus.”
Y.F.

“In deze week-ends is een sessie op de Fauteuil van Ascensioneel Licht inbegrepen. Je kan een intentie formuleren, persoonlijk en positief, en na een voorbehandeling neem je plaats in de fauteuil. In de fauteuil vindt sterke transformatie plaats van tweeërlei aard: altijd vindt er een acceleratie van de golflengte van de cellen plaats: je lichaam gaat zich zijn oorsprong van zuiver licht meer herinneren, je ware aard van lichaam als Lichtlichaam wordt bij elke sessie wat concreter.
Tegelijk worden de natuurwetten in gang gezet rond het versterken van succes rond de door jou opgebrachte intentie. Dit schept ook een krachtige relatie tussen jezelf en je besef van je lot: je kan diepe dingen omzetten die anders vaak buiten iemand’s bereik liggen of haast een heel leven van inspanning vragen”.
M.J.

“Er is wat afwisseling in het programma: mediteren, wandelen, chi cong, individuele sessies op de fauteuil, jouw individuele sessie in de groep, muziek, en de vriendschappelijke uitwisseling in de groep – het valt me op hoe snel we als één familie zijn die elkaar ondersteunen en aandacht voor elkaar hebben.”
D.S.

“In deze week-ends leer ik ook veel van de individuele sessies die door de andere deelnemers worden opgebracht. Herkenbare thema’s uit het leven van alledag worden in het licht van het Licht gezet: je gaat de diepere principes erachter beter vatten, jouw onwetende misverstanden die je al jaren onderhoudt, worden beetje bij beetje omgezet naar een meer verlichte kijk op het dagelijks functioneren”.
S.V.

“Wat ik bijzonder fijn vind in deze weekend-cursussen is het persoonlijke moment waarop alle aandacht van de groep en de cursusbegeleider naar een door jou gekozen thema gaat. Bv. iets van je spirituele groei, een wens op persoonlijk vlak, je zit op een kruispunt en je wil een keuze maken, of iets uit je familieleven of je richting vinden in je leven enz… . Je brengt dus iets persoonlijks op dat voor je van belang is.
Er wordt energetisch werk geleverd dat mogelijke obstakels (energetische invloeden die in de loop der tijd zijn opgebouwd rond deze kwestie) voor een verandering in dat gebied, oplost. De weg wordt voorbereid voor een “ander lot” rond deze kwestie.
Tegelijk krijg je soms een stukje directe begeleiding van de Lichtmeesters, of wordt er aan je begrip van de situatie gewerkt, als je je daartegenover niet op de meest gunstige wijze positioneerde – door bv. innerlijke saboterende gedachten te onderhouden.
Deze sessies zijn vaak erg transformerend, er worden dingen omgezet die lang doorwerken en een nieuwe richting openen voor me. Dat is mooi om te zien, ook fijn om te zien in volgende sessie hoe die groei is blijven doorwerken…”
P.M.

Enkele sfeerbeelden