Open lichtnamiddagen

Tijdens een lichtnamiddag word je uitgenodigd om je aandacht, wat je op dat moment ook voelt of meemaakt, te laten gaan naar het Licht en de Liefde. Zodat deze jou harmonie, gezondheid, liefde en overvloed kunnen brengen.

Deze namiddag vindt plaats in een oase van rust en harmonie.
Het gebruik van de lichtinstrumenten helpt je om ontvankelijk te zijn voor het Licht en zuivert je aura.

Maak kennis met onze activiteiten

“Open” lichtnamiddagen betekent dat nieuwkomers welkom zijn om gratis kennis te maken met onze programma’s, mits reservering op voorhand. Uiteraard kan u zich ook direct voor een van de andere programma’s inschrijven.

In de namiddag zijn er ook: aardingsoefeningen, eenvoudige vormen van chi cong, die je helpen om in het hier en nu te zijn, geleide meditaties in groep die je in contact brengen met je diepere essentie,  inspirerende teksten. En uiteraard kan u ook vragen stellen.

Alle oefeningen gaan door in een sfeer van stilte, zachtheid en blijheid.

 

“Het volstaat om te luisteren.
Begrijp het goed:
in de wereld van licht is niets onmogelijk.”

De Bewakers van de Vlam

Praktische info

De namiddag gaat door van 14 u tot 17u.
Het ontwerp is gelijklopend met dat van de harmonisatiedagen, maar korter.
Nieuwkomers zijn bij uitstek welkom in de Lichtnamiddagen. Wij vragen wel dat u dit op voorhand reserveert (zie contact).

Wie dit wenst te combineren met een sessie op de Zetel kan dat in de ochtend afspreken (zie praktische info “individuele sessies”).

Lichtnamiddag
Van 14u tot 17u
Prijs: 25€.

Een vrijwillige bijdrage is ook welkom

Wil je meer weten over onze activiteiten?

Schrijf u hier in voor een open lichtnamiddag, wij contacteren u als we enkele deelnemers hebben, dan spreken we met het groepje samen een geschikte datum af.